петак, 2. јануар 2015.

UKRADENE MEDUZE NA POKLON

Moj poklon posetiocima ove strane - prozračna stvorenja dugih pipaka..Naravno,poklon je ukraden - jer ovo su Tanjine meduze ''pokupljene'' na Mediteranu,uhvaćene u klopku njenog,malog fotoaparata.
Ukraden poklon to je kićenje tuđim perjem, sasvim prikladno s obzirom da ćemo 2015 jedino tako i preživeti falsifikujući stvarnost,ako već ne progutamo zvanični falsifikat serviran u tako dobrodošlom,tako primamljivom obliku kojekakvih vesti koje su prošle kroz filter svih onih javnih radnika ( ovo podseća na stari vic u kome je javna radnica preinačena od strane raje u k...u) počevši od opštinskih činovnika do onih najvišeg nivoa šarade koju još uvek nazivamo državom..
Ove meduze su poklon svima nama koji ne verujemo u ''kalendarske izume'' tipa Noive godine,ali i za sveone koji dobrovoljno podležu lažima i vole ''milovanje ušiju''.
 Meduze koje sam ukrala od Tanje su tu da nas podsete na sve one pipke svih onih meduza koje nam se prikradaju još od 2014-te.Ti pipci će nas probuditi iz dremeža i podsetiti da se ništa ne menja čekanjem Nove godine....

Uživajte u pipcima!!

Sanja Vojnović
2.januar 2015.
Tatjana Vojnović
'' meduze'' 

Нема коментара:

Постави коментар