четвртак, 5. фебруар 2015.

Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝ (Ν)Η...

Πάντα με ξάφνιαζε το θράσος των πολιτικών να μας παρουσιάζουν τους συνεταίρους τους στα στημένα παιχνίδια (θέλοντας να πιστέψουμε ότι τα παίζουν για το καλό μας, ενώ στην ουσία όλα γίνονται για το συμφέρον της ιδιωτικής λέσχης των πλούσιων και ισχυρών) σαν κάτι καλά παιδάκια που είναι ''ακριβώς'' σαν εμάς..
Σαν να μας λένε ''να,άνθρωποι είναι και αυτοί''!..και '' δε θέλουν το κακό σας,μόνο η δουλειά τους είναι τέτοια και οι συνθήκες είναι έτσι που δεν μπορούν αλλιώς και δεν μπορούμε και εμείς αλλιώς .. ''.

Βλέπω ότι και ο Γ.Βαρουφάκης δεν αποτελεί την εξαίρεση.
Έτσι μας πληροφορεί σχετικά με την ύπαρξη της ανθρώπινης πλευράς των συνεταίρων του που είναι εργαλεία της πίεσης που ασκούν για λογαριασμό της παραπάνω ''λέσχης'' των ισχυρών και πλούσιων που έχουν γονατίσει την Ελλάδα και όχι μόνο!


... «Πιστεύω ότι ο κ. Σόιμπλε και ο κ. Σαπέν και κάθε αξιοπρεπής Ευρωπαίος''...,λέει ο Βαρουφάκης ΓιάΝης....ναι,αυτοί έχουν την αξιοπρέπεια όσο και ο Γιάνης με ένα ''ν'',παρακαλώ!...από το πρόγραμμα της Θεσσαλονικής ως την ''αξιοπρέπεια'' των λυκόσκυλων του μεγάλου κεφαλαίου...

Βαρουφάκης: «Ούτε ο Σόιμπλε θέλει να υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες πεινασμένοι,
dikaiologitika.gr.

....ναι,μάλλον του το έχει πει ο Βόλφι στο αυτάκι του...το άκουσε μόνο και αποκλειστικά ο Γιάν(ν)ης και όλα αυτά που γίνονται με τη ''βοήθεια'' της Μέρκελ, του ίδιου του Σόιμπλε &co.γίνονται μόνο και μόνο για να μην χαλάσει η εικόνα τους, η εικόνα των σκληρων εκτελεσών. ..κατά τα άλλα ωραίος είναι ο Σόιμπλε και τα φιλαράκια του,άκουσα ότι τακτικά πλένουν τα δόντια τους πριν πάνε για ύπνο,παρακολουθούν τις ειδήσεις,πάνε για βόλτες και δε διαφέρουν πολύ από έναν Έλληνα ...ή Γερμανό ιδιαίτερα εάν είναι εφοπλιστής, βιομήχανος, μεγαλοεπιχειρηματιάς, δικαστής στο Χάγη, εάν αποτελεί μέρος της ''τρόικας'',πουλάει τα όπλα για όλες της πλευρές σε ένα από τα εμφύλια που γίνονται κάπου, πλουτίζεται από την παιδική εργασία, γράφει νόμους κατά του εργατικού δίκαιου ταυτόχρονα κερδίζοντας και το Νόμπελ για την ειρήνη και το καλό της ανθρωπότητας....

Ναι,δε μας θέλει ο Σόιμπλε πεινασμένους, είναι ένας αξιοπρεπείς και νομοταγής Ευρωπαίος  και αν είμαστε καλά παιδιά θα μας συγχωρέσει που εφαρμόζει όλα αυτά τα μέτρα...Δεν πειράζει ,καλός είναι και αυτός και οι υπόλοιποι, δε μας κρατάνε κακία και το Γιαν(ν)άκη θα τον παίζουν και αυτόν....και όταν μας ''μαλώνουν'' το κάνουν από τις καλύτερες προθέσεις,είναι μέρος της ''διαπαιδαγώγησης''!


Ευτυχώς που μας ο Γιάν(ν)ης άνοιξε τα μάτια,αλλιώς θα είχαμε άλλη γνώμη για  τα φιλαράκια του...μην πω και για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης..έτσι τώρα ξέρουμε ότι οι πρώτη ότι κάνουν κάνουν για το καλό της Ευρώπης ( και το δικό μας !) και ότι το δεύτερο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης - αυτό έχει χαθεί στη μετάφραση ,μαζί με το δεύτερο ''ν'' του Γιάνη...

Ευτυχώς,γιατί παραλίγο να παρεξηγήσουμε τον Σόιμπλε, την Μέρκελ, το Γιάνη και τις διαπραγματεύσεις που κάνουν! Για το καλό μας  - για να μην ξεχνιόμαστε!!!

Σάνια Βόινοβιτς
6/2/2015


Нема коментара:

Постави коментар